SapnaOnLine

 
 
Ovdje ste:: Početna
 
 

Najluđa vjenčanja u 2012.

Ispis
Ni vjenčanja nisu što su nekad bila. Deset parova odlučilo je svoje zavjete dati na neobičnim mjestima – od groblja i ludnice do interneta i vjenčanja na skijama.

Vjenčanje iz budućnosti

Amanda Volf i njezin zaručnik (sada suprug) Grant Engler na svoje su vjenčanje – doletjeli! Iznajmili su par jet-packova na vodu za nevjerojatnih 90.000 dolara do svatova na kalifornijskoj plaži Newport Beach. Planiranje samog vjenčanja za mladenku je bio mačji kašalj s obzirom da to inače profesionalno radi.

Vjenčanje na Twitteru

Vrlo brza tipkačica Candan Canik i podjednako spretni turski mladoženja Cengizhan Celik sklopili su svoj brak putem Twittera. Oni su prvi par koji je to učinio, a s obzirom da se Celik profesionalno bavi društvenim medijima, one koji ga znaju to vjerojatno i nije začudilo. Ono što ih je možda ulovilo malo nespremne je činjenica da je i svećenik cijelu ceremoniju obavio putem te društvene mreže.

Vjenčanje ili – vjenčanja?Jedan par odlučio je vjenčati se ne jednom, već 23 puta na 23 različita mjesta. Svi oni kojima je priprema za sklapanje braka ostala u sjećanju kao jezovita noćna mora sad se vjerojatno hvataju za glavu i pitaju kako je moguće da je to netko htio napraviti 22 puta više nego oni.

Lisa Gant i Alex Pelling bili su mladenci već u više od deset zemalja, a plan im je vjenčati se 90 puta u tri godine – i za sad im prilično dobro ide.

Dok ih smrt ne rastavi

Kad vam brak počne na groblju morate se zapitati koliko će potrajati i hoćete li uopće preživjeti svadbu.

Diane Waller i Randy Kjarland za svoje neobično vjenčanje odlučili su se kako bi bili bliže svojim preminulim roditeljima koji svi počivaju na istom groblju. Neobičan izbor, ali u današnjem svijetu teško da bismo mogli reći kako se radi o najčudnijoj stvari za koju smo čuli.


Zapaljivo vjenčanje

Anna i njen suprug Christos Karalis tipični su mladenci koje je u nezgodno vrijeme pogodila ekonomska kriza. Njih dvoje vjenčali su se u Grčkoj – na benzinskoj stanici.

Za ovaj zapaljiv izbor sumnjivih mirisa Karalisi su se odlučili isključivo kako bi uštedjeli – naime, mladoženja je vlasnik benzinske stanice.

Lakše se diše

Antonie i Bob Ewing strastveni su penjači, pa su se odlučili vjenčati na 300 metara nadmorske visine – na južnom vrhuncu planine Seneca Rocks u Zapadnoj Virginiji. Pretpostavljamo da tijekom ceremonije nije bilo orgulja, već su im krikovi orlova u prolazu pružili glazbenu pozadinu.

Brak je ludnica

Alesia i Rob Conover odlučili su nakon 25 godina braka obnoviti zavjete – u napuštenoj ludnici za neizlječive slučajeve u Illinoisu. Nagađamo da se radi o šaljivoj simbolici.

Gdje još niko nije bio

Neistražena područja su specijalnost ljubitelja 'Zvjezdanih staza'. Jossie Sockertopp i Sonnie Gustavsson odjenuli su na sebe više nego samo uniforme iz te znanstvenofantastične franšize – za vjenčanje koje se održalo na samoj londonskoj konvenciji nosili su maske kako bi izgledali kao pripadnici klingonske rase.


Što se dogodi u Vegasu – ne ostaje u Vegasu?


Las Vegas uvijek je bio poznat po svojim 'ho-ruk' vjenčanjima, no čak i njihove tradicionalne ceremonije uspjele su doživjeti dodatno skraćivanje. Najnoviji trend je – 'vjenčanje na ulici'.

Stephanie i Kelly Tucker vjenčali su se za samo 99 dolara u nepunih 15 minuta. Iako cijela stvar možda ne zvuči kao vrhunac romantike, sretni par je prezadovoljan s jeftinim sklapanjem braka jer su oboje pretrpjeli znatne financijske gubitke, a ovako su si ipak mogli platiti još i odlazak na koncert poslije vjenčanja. Štoviše, karte za koncert su sigurno koštale više nego cijela ceremonija.


Vrijednosti do kojih držimo


Eva James i Daryl Pittman vjenčali su se u trgovini True Value (prava vrijednost) jer su se tamo prvi put sreli. Sretni par je čak rezao i tortu, a djeveruše su lovile buket između bušilica i električnih roštilja.

Ako je ovo dvoje započelo novi trend, možemo očekivati da će i nas jednom pogoditi vjenčani buketić dok tražimo alat u nekom od velikih samoposluživanja.

tportal.hr
 
 
 
 
nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack woolrich outlet online piumini woolrich outlet moncler outlet online moncler outlet piumini moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet online peuterey outlet cheap oil paintings pop canvas art