SapnaOnLine

 
 
Ovdje ste:: O SAPNI Vijesti iz Sapne Školski biser

Posljednje novosti

  • Pause
  • Previous
  • Next
1/10
 
 
 
 

Školski biser

Ispis

Školski biser br. 3Iz štampe je izašao treći broj lista "Školski biser" koji uređuju nastavnici i učenici Područne škole Vitinica. Iz predgovora:   "Proljeće je već uveliko pokucalo na naša vrata i probudilo u nama najljepša osjećanja.

 

 

Približio nam se i kraj školske godine, sakupili smo mnogo znanja i pohranili ga u naše sehare, što će nam svakako biti od koristi u budućnosti, no došlo je vrijeme i da se odmorimo i posvetimo sebi i našim malim uživanjema. Još kada je to i zasluženo, onda je uživanje ljepše i opuštenije.

Znam da su tu i oni koji se i nisu baš previše trudili misleći da uvijek ima vremena za učenje i da će početi tek sutra. Ali, vrijeme ih je zasigurno prevarilo, i morali bi ozbiljnije razmisliti o svojim postupcima i iskoristiti preostale trenutke i ispraviti što se ispraviti može. No, nećemo ih osuđivati nadajući se da će im svi naši uspjesi poslužiti i kao opomena i kao primjer kako je svoju sudbinu najbolje uzeti u svoje ruke."

 

www.os-vitinica.com

 
 
 
 

Najčitanije u zadnjih 30 dana

Ko je tu?

Nijedno
 
 
 
 
nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack woolrich outlet online piumini woolrich outlet moncler outlet online moncler outlet piumini moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet online peuterey outlet cheap oil paintings pop canvas art