SapnaOnLine

 
 
Ovdje ste:: Vijesti Iz Svijeta Novinar ubijao i pisao o tome
 
 

Novinar ubijao i pisao o tome

Ispis

Makedonska policija uhitila je novinara Vladu Tanevskog zbog sumnje da je ubio dvije žene iz Kičeva. Kao dopisnik izvještavao je o nestalim ženama. Tanevski je, između ostalog, osumnjičen za ubojstvo Mitre Siljanovske. Za ovo kazneno djelo sud u Kičevu već je osudio na doživotnu kaznu zatvora Antu Ristevskog i Igora Mirčevskog, koji su tvrdili da su nevini.

 

Prema priopćenju makedonske policije, Tanevski je poznavao žrtve i kao dopisnik skopskog "Utrinskog vesnika" pisao je tekstove o nestalim ženama i prisustvovao sudskom procesu Ristovskog i Mirčevskog. Policija također raspolaže dokazima koji Tanevskog povezuju s ubojstvima još dviju žena.

 

Sve žene su iz istog dijela Kičeva i uglavnom su živjele same, a radile su kao čistačice. Njihov profil je sličan profilu majke osumnjičenog koja je radila kao čistačica i bila sličnog godišta kao žrtve. Policija navodi da je Tanevski bio u lošim odnosima s majkom. Policija je priopćila pak da su žene bile zlostavljane, a neke od njih bile su silovane i brutalno ubijene.

 

Osumnjičeni Tanevski je kao novinar, nakon ubojstava žena, razgovarao s rodbinom žrtava i službenim osobama zaduženim za istragu, a svoje tekstove je slao listu. Policiju je, na to da je on ubojica, navelo to što je u svojim izvješćima otkrivao pojedinosti koje policija nije javno iznosila. Policija je u pretresu njegove kuće pronašla predmete koji ga povezuju sa zločinima. Istražni sudac odredio mu je produljenje pritvora.

 

On je drugi serijski ubojica kojeg je makedonska policija uhitila u proteklih nekoliko mjeseci.

 
 
 
 

Najčitanije u zadnjih 30 dana

Ko je tu?

Nijedno
Trenutno aktivnih Gostiju: 74 
 
 
 
 
nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack woolrich outlet online piumini woolrich outlet moncler outlet online moncler outlet piumini moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet online peuterey outlet cheap oil paintings pop canvas art