Ovdje ste:: O SAPNI Vijesti iz Sapne Rekonstrukcija Općine 2

Posljednje novosti

  • Pause
  • Previous
  • Next
1/10
 
 
 
 

Rekonstrukcija Općine 2

Ispis
Nakon potpisivanja Ugovora o izvođenju radova između Općine Sapna i firme „Tom Cat“ iz Tuzle i obezbjeđenja finansijskih sredstava, počeli su radovi na rekonstrukciji prizemlja zgrade Općine radi izgradnje Centra za pružanje usluga građanima.Ovaj projekat je vrijedan 132.586,26 KM, a sredstva za njegovu realizaciju su obezbijeđena putem kreditnog zaduženja. Rok za završetak radova predviđen potpisanim ugovorom je 35 dana od uvođenja izvođača u posao.


Tokom izvođenja radova na izgradnji Centra, pružanje usluga građanima će biti otežano, pa se građani mole za razumijevanje. Nakon izgradnje i otvaranja Centra, pružanje usluga će biti znatno unaprijeđeno.

Početku radova na rekonstrukciji prizemlja zgrade općine u cilju izgradnje Centra za pružanje usluga građanima prethodilo je potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između općine Sapna i Projekta upravne odgovornosti u Bosni i Hercegovini (GAP), kojeg su još u martu 2009. godine potpisali načelnik općine Sapna Ismet Omerović i direktor projekta GAP Dana W. Frey, te donošenja Odluke o uspostavi centra za usluge građanima i utvrđivanje obima poslova za unapređenje usluga građanima u općini Sapna.

FOTOGRAFIJE


Tekst: opcinasapna.ba, foto: ManijaK, SoL
 
 
 
 

CB Login