Ovdje ste:: O SAPNI Vijesti iz Sapne Održana 11. sjednica Općinskog vijeća

Posljednje novosti

  • Pause
  • Previous
  • Next
1/10
 
 
 
 

Održana 11. sjednica Općinskog vijeća

Ispis
www.sapna.ba, SapnaOnLine, SapnaU općinskoj sali za sjednice održana je 11. redovna sjednica Općinskog vijeća. Na dnevnom redu se našao Prijedlog Statutarne odluke o dopuni Statuta općine Sapna i Prijedlog Odluke o razrješenju i imenovanju predsjednika Komisije za mjesne zajednice, ...


...saradnju sa općinama i građanima i odnose sa vjerskim zajednicama, te Nacrt Odluke o usvajanju budžeta općine Sapna za 2010. godinu, kao i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta.

Pored navedenog, na sjednici se razmatrao i Izvještaj o radu Komisije za praćenje primjene Kodeksa ponašanja izabranih zvaničnika/vijećnika u općini Sapna za period januar-juni 2009. godine, zatim Informacija o planu jesenje sjetve, Informacija o stanju katastra, Informacija o putnoj infrastrukturi, Informacija o gazdovanju šumama, stanju i zaštiti šuma, Informacija o poticajima u poljoprivredi, te Informacija ozaštiti okoliša i odvozu smeća i Informacija o stambenoj izgradnji i legalizaciji bespravno izgrađenih objekata.

Osim ovih, na dnevnom redu su i informacije o uspjehu učenika i postignutim rezultatima u JU OŠ “Sapna” i JU MSŠ “Sapna” u školskoj 2008/2019. godini, te informacije o upisu učenika u prve razrede osnovne i Srednje škole u školskoj 2009/2010. godini.


FOTOGRAFIJETekst: opcinasapna.ba, Foto: SapnaOnLine
 
 
 
 

CB Login