Ovdje ste:: O SAPNI Vijesti iz Sapne Održana javna debata u MSŠ

Posljednje novosti

  • Pause
  • Previous
  • Next
1/10
 
 
 
 

Održana javna debata u MSŠ

Ispis

Danas se u biblioteci MSŠ Sapna održala javna debata na temu „ Da li je zdravstvena zaštita na području općine Sapna na zadovoljavajućem nivou“. Debata je počela tačno u 11:00 sati, debatovali su učenici MSŠ Sapna koji su pripadnici debatnog kluba naše škole.

 

Među mnogim gostima i publikom bili su uposlenici škole, predstavnici javnih institucija iz Sapne i predstavnici iz OSCE-a.

Debatanti su se dobro pokazali i branili svoje teze, te na goste i publiku ostavili samo najbolje utiske. Prema odlukama publike najbolji debatanti su bili: Anel Mahmutović iz afirmacijske ekipe, te Azra Hamzić i Amra Alić iz negacijske ekipe.

Ovih dana pripadnici našeg debatnog kluba marljivo rade i pripremaju se za regionalno takmičenje koje će se održati u Tuzli 24.01.2009.
Debatni klub od samog svog osnivanja ide krupnim koracima naprijed. Napominjemo da su prošle godine bili u emisiji Navedi dobar razlog koja se emituje na FTV.  Vrata našeg debatnog kluba su otvorena svakome ko se želi okušati kao debatant, pa ukoliko ste zamišljali da jednog dana debatujete, pridružite nam se.....

 
 
 
 

CB Login