Ovdje ste:: SOLidarnost Spasimo život!
 
 

Spasimo život!

Ispis
Ibrahimović (Salke) Ajka rođena 1956. godine u Vitinici, udata u Zaseok, Općina Sapna. Majka četvero djece, dvoje maloljetne, najmlađa kćerka ima 9 godina i supruga je ratnog vojnog invalida.     
               

Ibrahimović Ajka je oboljela od opasne bolesti proširenja krvnih sudova mozga i glave (Aneurizmatsko proširenje krvnih sudova, aneruisma arteria carotis interne siniste et dextre) i potrebna je operacija,  koja se može uraditi u Beogradu (U BIH se ova operacija ne radi).  Operciju je potrebno uraditi što prije, u slučaju pucanja krvnih sudova prognoze su najgore. Neurohiruzi često ovu bolest opisuju kao „tempiranu bombu“.

Teško je predvidjeti dalji tok razvoja bolesti i s toga je  potrebno ovu operaciju napraviti što prije i život ove majke ovisi o svima koji mogu pomoći da se novac za ovu operaciju sakupi.  Za operaciju u Beogradu je potrebno 18, 500 eura, suma nije mala, ali ljudski život vrijedi puno više i ne dozvolimo da se ugasi još jedan. Sva potrebna dokumentacija i nalazi su spremni, za nastavak ovog života potrebna je još pomoć svih onih koji su u mogućnosti da pomognu.  Omogućimo djeci da odrastaju uz majku. Ako država ne vodi brigu o svojim stanovnicima, potrudimo se da bar mi!!!

Brojevi žiro računa na koji možete izvršiti uplate su:

Ibrahimović  Ajka

Dinarski:  132730000000566
Devizni:    IBAN:BA  391321410276722509

SWIFT: TBTUBA22

U slučaju da postoje nejasnoće možete se obratiti na broj  062/665-518 ili 035/590-052

Dokumentaciju o liječenju i odborenje o sakupljenju pomoći izdato od općine Sapna možete vidjeti u prilogu.

PRILOZIM.A., SapnaOnLine
 
 
 
 

CB Login