Ovdje ste:: SOLidarnost Potrebna pomoć!
 
 

Potrebna pomoć!

Ispis
Ibrahimović (Salke) Ajka rođena 1956. godine u Vitinici, udata u Zaseok, Općina Sapna. Majka četvoro djece, dvoje maloljetne, najmlađa kćerka ima 9 godina i supruga je ratnog vojnog invalida.


Ibrahimović Ajka je oboljela od opasne bolesti proširenja krvnih sudova mozga i glave (Aneurizmatsko proširenje krvnih sudova, aneruisma arteria carotis interne siniste et dextre) i potrebna je operacija, koja se može uraditi u Beogradu (U BIH se ova operacija ne radi). Operciju je potrebno uraditi što prije, u slučaju pucanja krvnih sudova prognoze su najgore. Neurohiruzi često ovu bolest opisuju kao „tempiranu bombu“.

Teško je predvidjeti dalji tok razvoja bolesti i s toga je potrebno ovu operaciju napraviti što prije i život ove majke ovisi o svima koji mogu pomoći da se novac za ovu operaciju sakupi. Za operaciju u Beogradu je potrebno 18, 500 eura, suma nije mala, ali ljudski život vrijedi puno više i ne dozvolimo da se ugasi još jedan. Sva potrebna dokumentacija i nalazi su spremni, za nastavak ovog života potrebna je još pomoć svih onih koji su u mogućnosti da pomognu. Omogućimo djeci da odrastaju uz majku. Ako država ne vodi brigu o svojim stanovnicima, potrudimo se da bar mi!!!
Brojevi žiro računa na koji možete izvršiti uplate su:

Ibrahimović Ajka

NLB Tuzlanska Banka

Dinarski: 132730000000566 - 102767195

Devizni: IBAN: BA391321410276722509
SWIFT-BIC: TBTUBA22
 
 
 
 

CB Login