Ovdje ste:: Vijesti Iz Svijeta Vitiničanin povrijeđen u Poreču
 
 

Vitiničanin povrijeđen u Poreču

Ispis

U teškoj saobraćanoj nesreći koja se oko 9 sati (14.04.2009.godine) dogodila na županijskoj cesti ŽC5041 u mjestu Labinci, pokraj Poreča, jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene.


Do nesreće je došlo kada je 21-godišnjak iz Poreča, upravljajući teretnim automobilom marke Mercedes s prikolicom, iz zasad neutvrđenih razloga, izgubio nadzor nad teretnim automobilom i frontalno se sudario s osobnim automobilom marke Renault Laguna, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak iz Vižinade.

26-godišnja suvozačica iz osobnog automobila je poginula na mjestu nesreće, a oba vozača te 33-godišnji suvozač iz teretnog automobila su ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu u Puli.

Povrijeđeni 33-godišnji suvozač iz teretnog automomila je Garibović Admir - Ćuka, rođen 1976.godine u Vitinici a trenutno se nalazi u Općoj bolnici u Puli. Kako smo saznali u razgoru sa njim, zadobio je više tjelesnih povreda ali na svu sreću nije bilo fraktura i osim višestrukih uboja nije zadobio teže tjelesne povrede. Inače, Garibović je zaposlen u jednoj od Porečkih građevinskih firmi a kobnog je jutra sa kolegom, vozačem teretnog automobila koji je takođe zadobio povrede koje nisu opasne po život, pošao na posao. Vozač automobila Renault je zadobio teške povrede i nalazi se u kritičnom stanju. 

 

Foto: Srećko Niketić/Cropix
Tekst: vijesti.net i Zixx

 
 
 
 

CB Login