Ovdje ste:: Vijesti Iz okoline Saobraćajna nesreća u Gornjoj Kalesiji
 
 

Saobraćajna nesreća u Gornjoj Kalesiji

Ispis

Na magistralnom putu Tuzla – Kalesija – Zvornik, u Gornjoj Kalesiji, u blizini trgovačkog centra „Merkator“, danas, u četvrtak, oko 11,00 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno nastradala Raza Hasanović (53), supruga Fejze Hasanovića iz Šahbaza...

Nju je udario Elvis Ibrišević, iz Hemlijaša, koji je bio za upravljačem putničkog automobila „alfa romeo“ ljubljanskih registarskih tablica. Kako smo nezvanično saznali, Elvis Ibrišević je, u pokušaju da izbjegne direktan sudar sa „corsom“, koja se pokušavala uključiti na magistralni put, skrenuo sa magistarlnog puta i udario Razu Hasanović koja je tu stajala. Raza Hasnović je od zadobijenih povreda na licu mjesta podlegla. Na automobilu je pričinjena značajna materijalna šteta. Uviđaj na licu mjesta su izvršili pripadnici PU Kalesija.

Nedavno, polovicom oktobra, na istom mjestu se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno nastradala Hatija Alić (73), iz Starog Sela, općina Kalesija. No, na obdukciji je kasnije utvrđeno da je Hatija Alić podlegla od posljedica bolesti zbog koje joj je pozlilo već kod kuće i zbog koje ju je komšija vozio prema kalesijskom Domu zdravlja.

Elvis Ibrišević (26) je igrač FK “Memići” iz Memića, člana Druge kantonalne lige – TK-a. Radi u Sloveniji a trenutno je došao da provede novogodišnje praznike kod kuće.

 kalesijske-novine.com

 
 
 
 

CB Login