Ovdje ste:: Vijesti Crna hronika Ubistvo i samoubistvo u Androvićima
 
 

Ubistvo i samoubistvo u Androvićima

Ispis
Borislav Mijić (71) iz zaseoka Androvići kod sela Malešić, opština Zvornik, ubio je danas suprugu svog brata Ginu Mijić (71), teško ranio bratića Miladina Mijića (51), a zatim izvršio samoubistvo, potvrđeno je iz CJB Bijeljina.


Pero Mijić (69) prijavio je policiji u Kozluku da je Borislav pucao iz vatrenog oružja u njegovog sina Miladina Mijića, koji je u teškom stanju prebačen i zvorničku bolnicu, a potom i u Ginu Mijić, koja je preminula na licu mjesta.

"Sve se događalo oko 15.30 sati u zaseoku Androvići kada je brat Pere Mijića Borislav, pucao u Perinog sina Miladina nanijevši mu povrede grudnog koša, a potom pucao i u Perinu suprugu Ginu“ , rekao je Srni portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić.

Prema njegovim riječima, Borislav Mijić se potom vratio u porodičnu kuću i pucao sebi u glavu, a od povreda je preminuo na licu mjesta.

Na mjesto događaja izašao je dežurni tužilac bijeljinskog Okružnog tužilaštva, ekipa kriminalističkih inspektora i pripadnika policije CJB Bijeljina kako bi izvršili uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, uzrok ove porodične tragedije su neriješeni imovinski odnosi.

www.sarajevo-x.com; SRNA
 
 
 
 

CB Login