Ovdje ste:: Vijesti Crna hronika Preminuo mladić sa Snagova
 
 

Preminuo mladić sa Snagova

IspisU centru Kalesije, u četvrtak, u 20,50 sati, ispred ugostiteljskog objekta „Lovac“ pronađeno je beživotno tijelo Smaje Ćivića (25), rođenog u Snagovu (Zvornik), a nastanjenog u Kalesiji. Po svemu sudeći, uzrok smrti je predoziranje...


Prema kazivanju očevidaca, Ćivić se nalazio u retoranu „Lovac“ odakle je izašao i pao na trotoar. Iz usta i nosa mu je tekla krv. Ubrzo su na lice mjesta došli pripadnici Policijske uprave Kalesija i ekipa kalesijskog Doma zdravlja, no Smaji Ćiviću nije bilo pomoći, već je samo mogla da se konstatuje smrt. Tijelo Smaje Ćivića prevezeno je na UKC Tuzla radi vršenja obdukcijskog nalaza.

Inače, Ćivić je bio registrirani narkoman. Nedavno je i privođen u Policijsku stanicu Kalesija zbog posjedovanja veće količine kokaina.

Ovo je u kratkom roku drugi smrtni slučaj zbog predoziranja. Naime, u martu ove godine, ispred UKC Tuzla pronađeno je beživotno tijelo Mirzeta Subašića (24), iz Dubnice kod Kalesije. I Subašić je bio registrirani narkoman i hapšen zbog posjedovanja i rasturanja droge.

kalesijske-novine.com
 
 
 
 

CB Login