Ovdje ste:: Vijesti Crna hronika U Garešnici četverogodišnjak poginuo u pekarskoj miješalici za tijesto
 
 

U Garešnici četverogodišnjak poginuo u pekarskoj miješalici za tijesto

Ispis

U TRAGIČNOJ nesreći do koje je jučer oko 18 sati došlo u proizvodnom prostoru pekarnice "LI-GA", u Ulici Matije Gupca 15, u Garešnici, poginuo je četverogodišnji sin vlasnika pekarnice, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Policija navodi kako je do nesreće došlo prilikom dječje igre. Dijete je ušlo u bubanj miješalice za miješanje tijesta, nakon čega je na neutvrđen način došlo do uključivanja stroja, tj. okretanja metalne spirale u bubnju, koja je zahvatila noge djeteta te ga povukla u njega.

Dječak je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće. Dežurna liječnica iz garešničkog Doma zdravlja mogla je po dolasku na mjesto nesreće jedino konstatirati njegovu smrt. Tijelo dječaka je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, gdje će u ponedjeljak biti izvršena obdukcija.

Očevid na mjestu nesreće je vodila dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru, uz nazočnost dežurne zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru. O događaju je obaviješten inspektor zaštite na radu, koji će tijekom današnjeg dana izaći na mjesto događaja.

 

vijesti.net

 
 
 
 

CB Login