Ovdje ste:: Vijesti Crna hronika Amerikanac prodao maloljetnu kćer za 80 tisuća kuna i 150 gajbi piva
 
 

Amerikanac prodao maloljetnu kćer za 80 tisuća kuna i 150 gajbi piva

Ispis

VRLO bizaran slučaj trgovine ljudima dogodio se u kalifornijskom gradu Greenfieldu, u kojemu je Marcelino de Jesus Martinez uhićen zbog prodaje svoje 14-godišnje kćeri za novac i piće.

 

Taj se isfrustrirani otac sam javio policiji, ali ne zbog grižnje savjesti, već zato što mu 18-godišnji Margarito de Jesus Galindo, koji je djevojčicu otkupio kako bi se njome oženio, nije isplatio dogovoreni iznos. Naime, njih dvojica dogovorili su se kako kćer vrijedi 80 tisuća dolara, 150 gajbi piva, 100 gajbi soka, šest sanduka mesa i i dvije gajbe vina.

Šef policije Greenfielda, Joe Grebmeier kazao je kako Martinez nije ni bio svjestan, prilikom javljanja policiji, da krši zakon te da ne smije prodavati maloljetnu kćer. "Čovjek je u potpunosti bio nesvjestan da krši bilo kakav zakon", kazao je zatečeni Grebmeier, koji je dodao kako je razlog tome i taj što su slične stvari vjerojatno legalne u susjednom Meksiku.

Policija je za slučaj saznala još prošlog mjeseca, međutim detalje oko preprodaje maloljetnice nisu utvrdili sve do prije dva dana. Njezin otac je nakon toga uhićen te zadržan u pritvoru, a policija isto tako navodi kako su on i 18-godišnji nesuđeni mladoženja Galindo, prvotno bili susjedi u Greenfieldu.

 

 

index.hr

 

 
 
 
 

CB Login