Ovdje ste:: Vijesti Iz BiH Izašao je novi broj časopisa „Buđenje“
 
 

Izašao je novi broj časopisa „Buđenje“

Ispis

Novi broj Civitasovog časopisa za mlade “Buđenje” donosi vam mnoštvo korisnog i zanimljivog sadržaja, između ostalog, možete čitati o načinima kako ćete učiti i živjeti demokratiju, kako postati aktivan građanin svoje lokalne zajednice, kako pokrenuti druge na akciju.

 

Istraživali smo kako internet iskoristiti za učenje i donosimo vam mnogo savjeta koji će vam biti od koristi. Tu je i intervju sa Reginom, našim ovogodišnjim predstavnicima na Eurosongu. Zabavni dio smo ispunili mnoštvom informacija iz svijeta slavnih, muzike, zabave, sporta itd.
Civitas u BiH i Mreža mladih Civitasa već treću godinu zaredom pripremaju ovaj jedinstveni časopis koji je u potpunosti namijenjen mladima: mladi kao urednici, mladi kao novinari, i naravno mladi kao čitaoci. Naš cilj je da se probudi aktivizam u mladim ljudima, i da ih oslobodimo da izražavaju svoje stavove, mišljenja i kreativnost na način na koji oni to žele.  Časopis se distribuira u skoro sve osnovne i srednje škole u cijeloj Bosni i Hercegovini i to potpuno besplatno.
Potražite “Buđenje” u vašim školama i javite nam se sa vašim prijedlozima i komentarima. Kao i ako časopis nije došao do vaše škole.  Sve vaše sugestije kao i članke koje želite da objavimo pošaljite nam na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


 

 
 
 
 

CB Login