SapnaOnLine

 
 
Ovdje ste:: Vijesti Iz okoline Bik ubio majku i sina
 
 

Bik ubio majku i sina

Ispis
Razjareni bik je ubio Jovanku Jovanović (76) i njenog sina Jovana (52) iz Zelinja kod Zvornika dok su ga vodili s ispaše. I majka i sin preminuli su na mjestu događaja, potvrđeno je u zvorničkoj policiji.


Kobni udarci u glave

Nesreća se dogodila jučer, kada su majka i sin vodili bika na ispašu, što su, inače, činili svakodnevno, a kada su ga poslijepodne poveli prema štali, bik je prvo napao Jovanku, a potom i Jovana, kojem su u pomoć pritekla dvojica susjeda, ali je bilo kasno. - Inspektori CJS Zvornik još rade na ovom tragičnom slučaju, a tijela nastradalih prebačena su u Dom zdravlja, gdje su utvrđeni snažni udarci u predjelu glave. Predhodno su na livadi u mjestu Zelinje pr onađena izmasakrirana tijela. Dežurni okružni tužitelj naložio je istragu, kao i to da se bik ustrijeli da bi se moglo prići nastradalima i izvršiti očevid - navode iz Centra javne sigurnosti Bijeljina.

Težak 800 kg

- To je bilo strašno za vidjeti. Tek kada je Jovan počeo očajno zapomagati, sledila nam se krv u žilama. Trojica susjeda su skočila i dotrčala kad je bik već bio na sinu. Pokusali su ga obraniti, ali ništa. Poslije je došao lovac i ubio bika jer je razjaren trčao po selu pa smo strahovali da će još nekoga napasti. On i majka živjeli su sami i bavili se poljoprivredom. Jovan ima još dvije sestre i brata. Jedna sestra živi u Bratuncu, a ostalo dvoje u Beogradu. Nitko nije vidio kada je bik napao. Valjda je bio na livadi i vjerojatno su došli po njega da ga vode u štalu. Kažu da je taj bik i ranije divljao pa su uvijek morali biti na oprezu. Inače, ta opasna životinja zvala se Šaronja i težila je više od 800 kilograma - prepričavali su jučer vidno šokirani mještani.

Na livadi je ostala samo čizma i brojni tragovi krvi u krugu od deset metara, što ukazuje o kakvom se životinjskom napadu radilo.

Večernji list
 
 
 
 

Najčitanije u zadnjih 30 dana

Ko je tu?

Nijedno
Trenutno aktivnih Gostiju: 77 
 
 
 
 
nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack woolrich outlet online piumini woolrich outlet moncler outlet online moncler outlet piumini moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet online peuterey outlet cheap oil paintings pop canvas art