Ovdje ste:: Vijesti Iz Sapne Obilježen Dan MSŠ Sapna
 
 

Obilježen Dan MSŠ Sapna

Ispis
Različitim sportskim i drugim aktivnostima u jučer i danas je obilježen Dan Mješovite srednje škole Sapna. Prvo je u četvrtak odigran već tradicionalni turnir u malom fudbalu na kojem su učešće uzele ekipe sastavljene od zaposlenika nekoliko institucija sa prostora općine Sapna.

Danas je održana svečana sjednica na kojoj su ukratko predočeni rezultati rada škole u prethodnih 11 godina rada, prvo kao područne škole pri MSŠ Kalesija a posljednjih 6 godina kroz samostalni rad. Nakon svečane sjednice održan je prigodni kulturno-zabavni program u kojem su se predstavili učenici članovi različitih sekcija vannastavnih aktivnosti a poslije toga druženje zaposlenika se nastavilo uz pjesmu na školskoj parceli.Rezultati turnira u malom fudbalu


MSŠ Sapna - Općine Sapna 1:2, Medžlis IZ - OŠ Sapna 3:4, MSŠ Sapna - Medžlis IZ 2:5, Općina Sapna - OŠ Sapna 4:4, Općina Sapna - Medlis IZ 0:4, OŠ Sapna - MSŠ Sapna 3:1.

Tabela

1. OŠ Sapna 3 2 1 0 11:8 7
2. Medlis IZ 3 2 0 1 12:6 6
3. Općina Sapna 3 1 1 1 6:9 4
4. MSŠ Sapna 3 0 0 3 4:10 0

Na poziv za učešće nisu se odazvale ekipe Doma zdravlja Sapna i Policijske stanice Sapna koje su bile spriječene obavezama koje nameće specifičnost posla. Osim pehara za prvo mjesto, diploma i zahvalnica ekipama učesnicama, dodijeljen je i pehar za najfer igrača. Priznanje je dobio Hariz ef. Pašić iz ekipe Medžlisa IZ Zvornik-Sapna.

FOTOGRAFIJE


 
 
 
 

CB Login