Ovdje ste:: Vijesti Iz Sapne Humanitarna akcija
 
 

Humanitarna akcija

Ispis
U petak je u organizaciji Udruženja Ilmije Medžlisa Islamske zajednice Zvornik organiziran malonogometni humanitarni turnir koji je odigran u Sapni.
Prikupljena sredstva su namjenjena za liječenje Bilala Selimovića iz Gornje Kamenice.Malonogometni turnir je održan u Sapni sa početkom u 18:00 sati uz učešće ekipa sa cijelog područja Medžlisa Islamske zajednice Zvornik. Ovo je još jedan od načina kako ovom dječaku omogućiti pravovremenu, efikasnu operaciju.

Nakon što su doktori dijagonosticirali tumor na mozgu, Bilal Selimović iz Kamenica kod Zvornika hitno mora na operacioni zahvat u Njemačku. Za pomoć dječaku Bilalu Selimoviću, koji je rođen 10. maja 2006. godine u Zvorniku, potrebno je 120.000 KM. Liječenje ovog veoma komplikovanog zahvata nije moguće u BIH, te se operacija mora izvesti u Centru za epilepsiju Behtel klinike u Bielefeldu u Njemačkoj.

Porodica Selimović, nije u mogućnosti prikupiti potrebni novac, te mole sve humane ljude i ljude dobre volje da pomognu malom dječaku Bilalu.

Način podrške za njegovo liječenje je sljedeći:
Pozovite broj   090 292 033   i donirajte 3KM

Račun na koji se mogu uplatiti sredstva u konvertibilnim markama za liječenje Selimović Bilala otvoren je u Raiffisen banci na broj žiro računa: 1610250000000047 i broj štednog računa: 09250548056.

Bilal Selimović je tek napunio šest godina, a Vi mu možete pomoći da  ih dočeka još mnogo.
Uključite se!(http://www.medzlis-zvornik.info)
 
 
 
 

CB Login